Космацька громада
Івано-Франківська область, Косівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хто стукає, тому відчинять.

Дата: 06.04.2017 22:35
Кількість переглядів: 1147

    5 квітня 2017 року відбулася робоча зустріч голови Космацької об'єднаної громади Дмитра Бербеничука у складі Правління Асоціації об’єднаних територіальних громад з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.
    Голову Уряду було поінформовано про мету створення, головні завдання та напрямки діяльності Асоціації як на національному, так і на регіональному та місцевому рівнях.
    Відбулося конструктивне і продуктивне обговорення ключових питань реформування місцевого самоврядування: законодавче забезпечення, фінанси, земельні відносини, освіта.
    Головний меседж, який вдалося донести п.Бербеничуку до Прем'єр-міністра - оганізація та забезпечення якісної освіти у гірських населених пунктах нашої держави зокрема і в Космацькій ОТГ, а також стан доріг у гірських районах. 
    Досягнуто домовленість щодо налагодження постійної взаємодії Асоціації з Урядом з питань практичного впровадження реформ.
    „Зростання місцевих бюджетів і здатність місцевої влади вирішувати проблеми людей та надавати якісні послуги свідчить про успіх реформи з децентралізації та вдалість обраної моделі.“ - наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
    Він також позитивно оцінив взаємодію лідерів об'єднаних територіальних громад щодо обміну власним досвідом вирішення проблем та упровадження сучасних практик.
    Прем’єр-міністр зауважив, що реформа з децентралізації не зупиняється. Зміни до законодавства, що напрацьовуються, зокрема щодо дооб’єднання територіальних громад, є кроками вперед. У свою чергу Уряд цілковито відданий підтримці реформи з децентралізації.
    „Як Прем’єр-міністр і вся наша команда ми будемо й далі підтримувати місцеве самоврядування, розвивати децентралізацію влади для того, щоб ви стали успішні. Наголошую – ми на вашій стороні. Ми будемо забирати будь-які перепони“, – підкреслив Володимир Гройсман.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь