Космацька громада
Івано-Франківська область, Косівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Допомога допомагаючим"

Дата: 26.07.2023 12:12
Кількість переглядів: 54

Фото без описуШановні колеги та колежанки!

Цим листом засвідчуємо свою повагу та звертаємось з наступним.

Тривалий період війни особливо повномасштабного вторгнення рф на територію України спричинив катастрофічні наслідки у багатьох сферах. Однією з них, яка впливає та впливатиме на відновлення країни, є – психологічне та психічне здоров’я людей.

Громадська організація «Вектор прав людини» розробила Програму «Допомога допомагаючим», яка поєднує у собі тренінгові, підтримуючі заходи для правників(-чинь) та спеціалістів психологічного, медичного спрямування. Це стає стратегічним завданням профілактики та/або подоланням соціальної та колективної травми. 

Для кожного з напрямів окремо Програма складається з:

·     чотирьох онлайнових тренінгів, які включатимуть теоретичні та практичні складові;

·     чотирьох групових сесій рефлексії практики та взаємодопомоги для розгляду Ваших кейсів;

·     однієї публікації про надання правової, психологічної та психосоціальної допомоги потерпілим від війни рф проти України, до якої учасники(-ці) Програми можуть подати свій практичний кейс;

·     двох зустрічей та конференції з представниками(-цями) інших допомагаючих професій для напрацювання кроссекторальних моделей допомоги.

До участі запрошуються практикуючі психологи(-гині), психотерапевти(-ки), соціальні працівники(-ці), спеціалісти(-ки) інших допомагаючих професій, які надають психологічну і психосоціальну допомогу та спеціалісти(-ки), які надають правову допомогу потерпілим від війни рф проти України: адвокати(-ки), юристи(-ки), медіатори(-ки) державних та недержавних проєктів та ліній допомоги, зокрема системи БПД, органів місцевого самоврядування та центральних та місцевих органів державної влади, приватних юридичних кампаній, індивідуальної практики, громадських організацій. Під час заходів учасники(-ці) представлятимуть поточні кейси зі своєї практики.

Вже відбулись перші тренінги, з інформацією про них можна ознайомитись за посиланнями:

·     «Що таке «норма» в екстремальних та швидкозмінних умовах» для спеціалістів(-ок), які надають психологічну та психосоціальну допомогу https://hrvector.org/podiyi/23-06-07-02-03.06.23

·     «ПТСР та життя в пролонгованому стресі» для спеціалістів(-ок), які надають психологічну та психосоціальну допомогу https://hrvector.org/podiyi/23-07-05-ptsr

·     «Норма життя в пролонгованому стресі» для спеціалістів(-ок), які надають правову допомогу https://hrvector.org/podiyi/23-07-07-04-05.07.23

Реєстрація у програмі за посиланнямhttps://bit.ly/3HRReQm

Повний анонс за посиланнями:

-       для спеціалістів(-ок), які надають психологічну та психосоціальну допомогу https://hrvector.org/podiyi/23-05-10-programa

-       для спеціалістів(-ок), які надають правову допомогу https://hrvector.org/podiyi/23-06-09-pravn

Загальна програма тренінгів проєкту «Допомога домомагаючим» для спеціалістів(-ок) правничого та психологічного напряму у додатку цього листа (Додаток 1).

У зв’язку з викладеним, звертаємось з наступним:

1) Довести анонси заходів програми «Допомога допомагаючим» (https://hrvector.org/podiyi/23-07-19-programaдо відома спеціалістів(-ок) правничого та психологічного напряму, які працюють з потерпілими від війни людьми,  Обласної Адміністрації та регіональних органів.

2) Поширити на публічних інформаційних ресурсах анонс програми «Допомога допомагаючим»  (https://hrvector.org/podiyi/23-07-19-programa), щоб до заходів могли долучитись спеціалісти(-ки), які працюють у відповідній області.

Соціальні мережі ГО «Вектор прав людини»  https://www.facebook.com/hrvector.org/.

Щиро запрошуємо до участі спеціалістів(-ок) правничого та психологічного напряму на наступні заходи, які відбуватимуться в межах програми «Допомога допомагаючим»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь