Космацька громада
Івано-Франківська область, Косівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення

Дата: 30.11.2021 16:08
Кількість переглядів: 291

                                                                                                                                                                             

 

УКРАЇНА

КОСМАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Косівського  району   Івано-Франківської  області

виконавчий  комітет

 

 РІШЕННЯ

 

від 22 листопада 2021 року                                                                      с. Космач

98-9/2021

   Про погодження проекту  бюджету

Космацької сільської ради

територіальної  громади на 2022 рік                                                                                                  

 

       Керуючись статтями 67, 75 Бюджетного кодексу України, пунктом 1 частини 2 статті 52 Закону України „Про місцеве самоврядування”,  рішень комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку  сільської ради, виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

       1.  Погодити проект бюджету Космацької сільської ради територіальної  громади на 2022 рік      (додається)

       2.  Відділу фінансів внести відповідні уточнення до  проекту сільського бюджету на 2022 рік з врахуванням пропозицій щодо розподілу коштів їх за економічною ознакою.

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на  комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Космацької  сільської ради .

 

 

Сільський голова                                                              Дмитро МОХНАЧУК

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету

Космацької сільської ради

від 22.11.2021 року  №98-9/2021

 

 

  1. Визначити на 2022рік:

Доходи  бюджету Космацької сільської ради у сумі  73399460 гривень, у тому числі доходи загального фонду бюджету – 72937100 гривень та доходи спеціального фонду бюджету 462360 гривень, згідно з додатком 1 до цього рішення;

       Видатки бюджету Космацької сільської ради у сумі 73399460 гривень, в тому числі видатки загального фонду бюджету 72937100 гривень, видатки спеціального фонду бюджету 462360 гривень;

      оборотний залишок бюджетних коштів бюджету Космацької сільської ради  у сумі 7294 гривень, що становить 0,01 відсотка видатків загального фонду бюджету громади, визначених цим пунктом;

резервний фонд бюджету Космацької сільської ради на 2021 рік в сумі 73 000 гривень, що становить 0,1 відсотка видатків загального фонду бюджету, визначеним цим пунктом. Рішення про виділення коштів з цього фонду, відповідно до статті 24 Бюджетного кодексу України, приймаються виконкомом сільської ради, у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України;

2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів бюджету Космацької сільської ради на 2022 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами  в сумі 73399460 гривень, у тому числі по загальному фонду 72937100 гривень, спеціальному фонду 462360 гривень, згідно з додатком 3 до цього рішення.

3. Затвердити на 2022 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 5 до цього рішення.

4. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету Космацької сільської ради на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 913978 гривень згідно з додатком 7 до цього рішення.

5. Установити, що джерелами формування загального фонду бюджету Космацької сільської ради на 2022 рік є

1) до доходів загального фонду місцевих бюджетів належать доходи, визначені статтями 64 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 103-2,103-4,103-6 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 69 1 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України 2022 рік".

2) джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 4 частини 1- статті  15 Бюджетного кодексу України.

6. Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету Космацької сільської ради на 2022 рік

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 69-1 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України 2022 рік»

2) джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені пунктом  2 частини 2 - статті  15 Бюджетного кодексу України.

7. Установити, що у 2022 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами частини 1 статті 69-1 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених частиною 2 статті 71 Бюджетного кодексу України.

8. Затвердити, відповідно до ст. 55 Бюджетного кодексу України, перелік захищених видатків загального фонду бюджету Космацької сільської ради на 2022 рік за їх економічною структурою:

  • оплата праці працівників бюджетних установ та закладів (код 2110);
  • нарахування на оплату праці (код 2120);
  • медикаменти та перев’язувальні матеріали (код 2220);
  • продукти харчування (код 2230);
  • оплата комунальних послуг та енергоносіїв (код 2270);
  • поточні трансферти (код 2600);
  • соціальне забезпечення (код 2700);

9. Згідно з пунктом 8 статті 16 Бюджетного кодексу України надати дозвіл відділу фінансів Космацької сільської ради  в межах поточного бюджетного періоду за погодженням з постійною комісією сільської ради з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів сільського бюджету на депозити відповідно до порядку, визначеного Кабінетом Міністрів України, з подальшим їх поверненням до кінця бюджетного періоду.

10. Відповідно до статей 43, 73 Бюджетного кодексу України, надати право фінансовому відділу Космацької сільської ради, отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету Космацької сільської ради, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

11. Керуючись статтями 20, 28, 51, 77 Бюджетного кодексу України, зобов’язати головних розпорядників коштів бюджету Космацької сільської ради:

    1. Забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах:

- на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати;

- на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами.

     2. Затвердити обґрунтовані ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної  установи, виходячи із обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

      3. Забезпечити укладання угод по кожному виду енергоносіїв у межах установлених лімітів.

    4. Здійснювати управління бюджетними коштами у межах встановлених бюджетних повноважень та оцінку ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі.

    5. Утримувати чисельність працівників та здійснювати фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише у межах фонду заробітної плати, затвердженого у кошторисах або планах використання бюджетних коштів.

6. Здійснити, у разі виникнення заборгованості із заробітної плати, інших соціальних виплат і оплати енергоносіїв та комунальних послуг комплекс заходів щодо погашення заборгованості із зазначених виплат, забезпечивши використання не менш, як 90 відсотків наявних коштів

7. На виконання вимог наказу Міністерства фінансів України від 16.08.2014 року № 836 «Про деякі питання затвердження програмно – цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 10.09.2014 року  за № 1103/25880 (зі змінами), забезпечити розробку проектів паспортів бюджетних програм і надати їх на погодження до фінансового відділу Космацької сільської ради протягом 30 днів після набрання чинності цим рішенням.

Проекти  паспортів  бюджетних програм подаються головними розпорядниками коштів бюджету Космацької сільської ради на затвердження до фінансового відділу разом із проектами наказів про їх затвердження на паперових та електронних носіях.

8. Забезпечити доступність інформації про бюджет Космацької сільської  ради відповідно до законодавства, а саме:

- Головним розпорядникам бюджетних коштів здійснити публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм, у тому числі досягнення цілей державної політики у відповідній сфері діяльності, формування та реалізацію якої забезпечує головний розпорядник бюджетних коштів, у межах бюджетних програм за звітний бюджетний період, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2022 року;

- Оприлюднення паспортів бюджетних програм головними розпорядниками коштів проводити у триденний строк з дня затвердження таких документів.

9. Установити, що у 2022 році розпорядники коштів бюджету Космацької сільської ради мають право брати бюджетні зобов’язання за спеціальним фондом виключно у межах відповідних фактичних надходжень до спеціального фонду бюджету.

12. Надати право фінансовому відділу Космацької сільської ради :

- здійснювати перерозподіл бюджетних призначень між головними розпорядниками коштів бюджету Космацької сільської ради та бюджетними програмами за рішенням сільської ради згідно з вимогами Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 року № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету » (зі змінами);

- у випадку внесення змін до наказів Міністерства фінансів України від 14.01.2011 року № 11 «Про бюджетну класифікацію» (зі змінами) та від 20.09.2017 року № 793 «Про затвердження складових програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів» (зі змінами), в частині назв  кодів відомчої та функціональної класифікації, вносити відповідні зміни до розпису   бюджету на 2021 рік за джерелами доходів і напрямами видатків головних розпорядників коштів бюджету Космацької сільської ради за кодами програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів;

- у межах загального обсягу бюджетних призначень за загальним та спеціальним фондами бюджету Космацької сільської ради за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів, здійснювати перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі, в розрізі відомчої, типової програмної та функціональної і економічної класифікації бюджету;

- у межах загального обсягу бюджетних призначень по субвенціях з державного та обласного бюджетів за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів, здійснювати перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету Космацької сільської ради та кошторисі, в розрізі відомчої, типової програмної та функціональної і економічної класифікації бюджету;

- у міжсесійний період здійснювати внесення змін до доходів та видатків бюджету Космацької сільської ради за рахунок міжбюджетних трансфертів з державного та інших бюджетів, розподіл і перерозподіл базових дотацій та субвенцій між головними розпорядниками бюджетних коштів та внесення змін за відомчою та типовою програмною класифікацією видатків загального та спеціального фондів бюджету, за погодженням голови постійної бюджетної комісії сільської ради з питань планування ,фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, з подальшим затвердженням на сесії сільської ради.

13. Встановити, що розподіл вільного залишку коштів загального фонду та залишку коштів спеціального фонду, які склалися станом на 01.01.2022 року у міжсесійний період здійснюється за погодженням з постійною бюджетною комісією сільської ради з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Ісайчук В.О) з подальшим затвердженням на сесії сільської ради.

14. Установити, що у випадках, коли виконавчий комітет сільської ради, відділи сільської ради, депутати сільської ради вносять пропозиції щодо виділення додаткових асигнувань з бюджету Космацької сільської ради, вони повинні одночасно подавати пропозиції, щодо скорочення витрат бюджету та/або джерел додаткових надходжень бюджету для досягнення збалансованості бюджету.

15. Додатки 1 – 7 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

16. Рішення набуває чинності з 1 січня 2022 року і діє до 31 грудня 2022 року.

17. Відповідно до частини 4 статті 28 Бюджетного кодексу України рішення підлягає публікації у місцевих засобах масової інформації та оприлюдненню на офіційному веб - порталі Космацької сільської ради в мережі Інтернет у десятиденний строк з дня його прийняття.

18. Організацію виконання цього рішення покласти на сільського голову.

19. Контроль за виконанням рішення доручити постійній бюджетній комісії сільської ради з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Ісайчук В.О.)

 

Сільський голова                                                          Дмитро МОХНАЧУК

 

 

                                    

КОСМАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Косівського району Івано-Франківської області

виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 22 листопада 2021 року

№ 99-9/2021

                                                                                                         с. Космач

Про внесення змін до рішення

«Про бюджет Космацької сільської

територіальної громади на 2021 рік»

 

        Керуючись ст.78, пункту 3 частини першої статті 89 (крім підпункту "г") Бюджетного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні», рішенням сесії сільської ради від "23" грудня 2020 року №61-ІІІ/2020 «Про бюджет Космацької сільської територіальної громади на 2021 рік»,  рішення обласної ради від 12.11.2021 № 272-10/2021 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік», виконавчий комітет Космацької сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Відповідно до рішення обласної ради від 12.11.2021 № 272-10/2021 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік» зменшити  обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами з  КПКД 41051200 «Субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету»  на суму 14500,0грн.

2. Врахувати в доходах спеціального фонду бюджету Космацької сільської територіальної громади згідно рішення обласної ради від 12.11.02.2021 №266-10/2021:

- субвенцію з обласного бюджету за КБКД 41053600 Субвенція з місцевого бюджету на здійснення природоохоронних заходів в сумі 300000,0 гривень та спрямувати по КПК 0118311 «Охорона та раціональне використання природних ресурсів» на Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Пістинька по вул. Філарета Колеси (біля господарства Довірак Г. Ю.) в с. Космач Косівського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення оцінки впливу на довкілля) у сумі 100000,0грн., нове будівництво протизсувних споруд біля господарства Вардзарук Марії Василівни по вул. Завоєли в селі Космач Космацької сільської ради Косівського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації) у сумі 200000,0.грн. КЕКВ 3110.

3.Здійснити перерозподіл  видатків по загальному фонду:

-КПКВКМБ 0611200 «Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» КЕКВ 2111 зменшити на 5908,0 грн. КЕКВ 2120 зменшити на 1592,0грн.

-КПКВКМБ 0114030 «Забезпечення діяльності бібліотек» КЕКВ 2111 зменшити на 4220,0 грн. КЕКВ 2210 збільшити  на 4220,0грн.

-КПКВКМБ 0114060 «Забезпечення діяльності палаців i будинків культури, клубів, центрів дозвілля та iнших клубних закладів» КЕКВ 2111 зменшити на 6000,0 грн., КЕКВ 2210  збільшити  на 6000,0 грн..

- КПКВКМБ 0118130 «Забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони»  КЕКВ 2240 зменшити на 21000,0грн., КЕКВ 2111  збільшити на 17000,0 грн., КЕКВ 2120 збільшити на 4000,0грн.

- КПКВКМБ 0611010 «Надання дошкільної освіти»  КЕКВ 2111 зменшити на 24000,0 грн.,  КЕКВ 2121 збільшити на 18000,0грн. КЕКВ 2210 збільшити на 6000,0  грн.

-КПКВКМБ 0610160 «Керівництво і управління у відповідній сфері»  КЕКВ 2800 зменшити на 10000,0 грн.,  КЕКВ 2210 збільшити на 12000,0  грн.

-КПКВКМБ 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти» КЕКВ 2250 зменшити на 12000,0 грн., КЕКВ 2240 збільшити на 10000,0грн.

-КПКВКМБ 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення» КЕКВ 2730 зменшити на 28073,0грн.

-КПКВКМБ 3719770 «Інші субвенції з місцевого бюджету» внести зміни в помісячний  розпис КЕКВ 2620 збільшити на 28073,0 грн. Косівській міській раді (для оплати праці ДЮСШ).

     4.Здійснити перерозподіл  видатків по спеціальному фонду:

-КПКВКМБ 0611200 «Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» КЕКВ 3110 зменшити на 7000,0 грн. при цьому здійснити повернення коштів із спеціального фонду бюджету розвитку до загального фонду.

- КПКВКМБ 0611061 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти» КЕКВ 3122 зменшити на суму 134000,0 грн., КЕКВ 3132 збільшити на суму 49000,0грн. на  Капітальний ремонт покрівлі Космач-Плаюцької початкової школи – філії Космацького ліцею імені Омеляна Ковча в с. Космач, КЕКВ 2210 у сумі 85000,0грн.(45000,0 грн. для придбання дошок аудиторних, 40000,0грн. на придбання обладнання харчоблоку Прокуравської гімназії Косівського району Івано-Франківської області.  при цьому здійснити повернення коштів із спеціального фонду бюджету розвитку до загального фонду.

5. Відділу фінансів внести відповідні уточнення  у бюджетні призначення з врахуванням пропозицій щодо розподілу їх за економічною ознакою.

 

 

 

 

Сільський голова                                                          Дмитро МОХНАЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УКРАЇНА

КОСМАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Косівського  району Івано-Франківської  області

виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

від 22 листопада 2021року                                                                         с. Космач

100-9/2021

Про стан сплати земельного

податку і орендної плати

фізичними та юридичними

особами у 2021 році

       Заслухавши інформацію сільського голови про стан сплати земельного податку і орендної плати  фізичними та юридичними особами виконавчий комітет відмічає, що станом на 18.11.2021 року земельний податок з юридичних осіб складає - 135 542,04 грн. при прогнозі 8 000,00 грн, що є 1694,28% виконання, орендна плата з юридичних осіб складає – 1950,00 грн. при прогнозі 10 000,00 грн., що є 21,70% виконання, земельний податок з фізичних осіб складає – 214 125,29 грн. при прогнозі 190 000,00 грн., що є 112,70% виконання,   орендна плата з фізичних осіб складає – 22 580,58 грн. при прогнозі 22 000,00 грн що є 102,64% виконання, керуючись статтею 33, частина 1, пункту а, підпункту 4, статтею 69 Закону України «Про місцеве самоврядування»  виконавчий комітет Космацької сільської ради  

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію про стан сплати земельного податку і орендної плати фізичними та юридичними особами взяти до відома.
  2. Рекомендувати  відповідальним особам продовжувати активну роботу з збору податків та орендної плати.
  3. Сільському голові здійснювати постійний контроль за станом надходжень з податків до місцевого бюджету.

 

 

Сільський голова                                                          Дмитро МОХНАЧУК

 

 

 

 

УКРАЇНА

КОСМАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Косівського  району Івано-Франківської  області

виконавчий  комітет

 

 РІШЕННЯ

 

від 22 листопада 2021р.                                                                            с. Космач

№ 101-9/2021

 

Про роботу закладів

культури Космацької

громади у 2021 році

 

       Заслухавши інформацію директора Будинку культури с.Космач, Бойчук Парасковії Михайлівни, керуючись ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування» виконавчий комітет Космацької сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Взяти до відома звіт про роботу закладів культури Космацької громади.
  2. Рекомендувати керівникам закладів культури Космацької громади:

1). Продовжувати роботу по організації та проведенню масових культурно-виховних заходів;

2). Постійно поліпшувати якість, доступність і асортимент культурно-мистецьких послуг;

3). Організовувати вивчення культурних запитів і потреб населення у сфері організації дозвілля;

     3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника голови сільської ради Варцаб'юк Ганну Семенівну.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                          Дмитро МОХНАЧУК

 

 

 

УКРАЇНА

КОСМАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Косівського  району Івано-Франківської  області

виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від 22 листопада 2021 року                                                                     с. Космач

102-9/2021

Про надання матеріальної

допомоги та її розмір

сім'ям, що опинилися

в складних життєвих обставинах

       Відповідно до статей 34, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування» рішення Космацької сільської ради від 11.01.2017 року №43-2/2017, «Про програму соціального захисту та підтримки населення, яке проживає у населених пунктах Космацької сільської ради»та з метою соціального захисту жителів Космацької громади, заслухавши інформацію голови «Комісії з питань надання одноразових грошових допомог за рахунок коштів сільського бюджету громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах», виконавчий комітет Космацької сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Призначити одноразові грошові допомоги за рахунок коштів сільського бюджету громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах                 Карп’юк Марії Кузьмівні на лікування   1000 грн

      Скварич Ганні Василівні  на лікування   1000 грн

        Кушнірчук Ганні Данилівні на лікування 1000 грн

        Габорак Ганні Іванівні на покращення складного матеріального становища 1500 грн

     Сіреджук Парасковії Кирилівні на лікування  1000грн

       Кравчук Ганні Михайлівні на лікування 1000 грн

     (Протокол додається)

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову «Комісії з питань надання одноразових грошових допомог за рахунок коштів сільського бюджету громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах» Веригу Любов Михайлівну.

 

 

Сільський голова                                                          Дмитро МОХНАЧУК

 

 

ПРОТОКОЛ № 3

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ

НАДАННЯ  ОДНОРАЗОВИХ ГРОШОВИХ ДОПОМОГ ЗА РАХУНОК

КОШТІВ СІЛЬСЬКОГО БЮДЖЕТУ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В

СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

 

 від  _22.10.2021 року

                                                                                                                         с.Космач

У засіданні взяли участь:

Голова комісії:                     Верига Любов Михайлівна

Секретар комісії:                 Івасюк Олена Семенівна

Заступник голови комісії: Чорняк Микола Кирилович.

Члени комісії:                      Стефанюк Ганна Кирилівна

                                                Кушнірчук Ганна Василівна

                                                Александрук Василь Іванович

                                                Дудюк Василь Васильович

                                               

                                              ПОРЯДОК ДЕННИЙ         

    Розгляд заяв громадян, жителів Космацької ТГ, які опинились у складних життєвих обставинах, про надання одноразових грошових допомог за рахунок коштів сільського бюджету.

Доповідала:

  Верига Л.М. - голова комісії зачитала письмові звернення від жителів Космацької  ТГ , а саме:

  1. Карп’юк Марія Кузьмівна 1958р.н., жителька с.Космач, на лікування .
  2. Скварич Ганна Василівна 1961р.н.,жителька с.Космач, на лікування.
  3. Кушнірчук Ганна Данилівна 1951 р.н.,жителька с.Космач,на лікування
  4. Габорак Ганна Іванівна  1960 р.н.житель с. Брустури на покращення складного матеріального становища
  5.  Сіреджук Парасковія Кирилівна 1936 р.н. жителька с.Космач на лікування
  6. Кравчук Ганна Михайлівна  1945р.н. жителька с.Космач на лікування
  7. Варцаб’юк Марія Кирилівна 1972 р.н. жителька с.Космач на лікування
  8. Нищота Марія Федорівна 1961 р.н.. жителька с Космач на покращення матеріального становища

   Заслухавши голову комісії, розглянувши звернення (заяви), надані необхідні до заяви документи, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування»,  Положенням про порядок надання одноразових допомог за рахунок коштів сільського бюджету громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах,    комісія вирішила:

- рекомендувати виконавчому комітету Космацької сільської ради  надати одноразову грошову допомогу за рахунок коштів сільського бюджету громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, а саме:

  1. Карп’юк Марії Кузьмівні на лікування   1000 грн
  2. Скварич Ганні Василівні  на лікування   1000 грн
  3. Кушнірчук Ганні Данилівні на лікування 1000 грн
  4. Габорак Ганні Іванівні на покращення складного матеріального становища 1500 грн
  5.  Сіреджук Парасковії Кирилівні на лікування  1000грн
  6. Кравчук Ганні Михайлівні на лікування 1000 грн

Відмовлено у зв’язку з відсутністю коштів :

  1. Варцаб’юк Марії Кирилівні
  2. Нищота Марія Федорівна

 

Проголосували:   _7_,      за – _7____,          проти –___0__,          утримались – _0_

________.

 

Голова комісії                                                                                      Л.М.Верига

 

Секретар комісії                                                                                  О.С.Івасюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УКРАЇНА

КОСМАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Косівського  району Івано-Франківської  області

виконавчий  комітет

 

 РІШЕННЯ

 

від 22 листопада 2021  р.                                                                              с. Космач

№ 103-9/2021

 

Розгляд заяв громадян.

 

     Розглянувши заяву  гр.Варцаб’юк Тетяни Миколаївни 1987 р.н. про призначення по догляду нею, інваліда другої групи (психічні розлади) її чоловіка Варцаб’юк Василя Михайловича 1987 р.н.,  виконавчий комітет Космацької сільської  ради

 

ВИРІШИВ :

  

     Призначити Варцаб’юка Василя Михайловича по догляду за дружиною інвалідом другої групи (психічні розлади) Варцаб’юк Тетяною Миколаївною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь