Космацька громада
Івано-Франківська область, Косівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація

Дата: 05.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 263

"Прикарпатенерготрейд" попереджає населення про вимкнення через заборгованість

 
 

Добрий день! Щоб попередити масові знеструмлення у громадах, просимо звернути увагу мешканців через електронні ресурси ОТГ та іншими каналами комунікації. Дякуємо за інформаційну підтримку.

20 серпня набрав чинності Закон України, який скасував заборону на вимкнення побутових споживачів через заборгованість. Перші вимкнення після відміни мораторію на Івано-Франківщині відбулись 28 вересня. Внаслідок цього протягом тижня майже 900 побутових споживачів залишились без електрики і процес знеструмлення боржників триває надалі.

З 26 серпня, згідно з нормативними актами, ТОВ "Прикарпатенерготрейд" почав направляти попередження про вимкнення. Після цього споживач ще мав час і можливість владнати питання заборгованості. Цим скористались понад 1000 боржників. Ті ж, хто проігнорував попередження, залишились без світла.

Уникнути вимкнення після отримання повідомлення ще цілком можливо. Для цього необхідно повністю оплатити суму боргу та сповістити про це постачальника, надіславши скан- чи фотокопію квитанції про оплату:

 

 

А для відновлення електропостачання після вимкнення споживачу потрібно: погасити свій борг; оплатити рахунок на повторне підключення; чекати на відновлення електропостачання протягом 3-5 робочих днів.

Більше інформації - за посиланням: https://pret.com.ua/article/breezes/prikarpatienierghotrieid-popieriedzhaie-nasieliennia-pro-vimkniennia-chieriez-zaborghovanist?limit_by=3 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь