Космацька громада
Івано-Франківська область, Косівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ. 12-1/2020 Про умови оплати праці Космацького сільського голови

Дата: 03.01.2021 13:49
Кількість переглядів: 412

Р І Ш Е Н Н Я 

 

01  грудня  2020  р.                                                                                             село Космач

№ 12-1/2020  

        Про умови оплати праці
Космацького  сільського голови

 

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, Космацька  сільська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Визначити умови оплати праці Космацького сільського голови Мохначука  Дмитра  Васильовича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” в межах затверджених видатків на оплату праці працівників Космацької  сільської ради.

2. Встановити Космацькому  сільському голові Мохначуку  Дмитру  Васильовичу:

2.1. Посадовий оклад та надбавку за дев’ятий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному додатками 50 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”.

2.2. Надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати Космацькому  сільському голові Мохначуку  Дмитру  Васильовичу:

3.1. Щорічні матеріальні допомоги на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

3.2. Здійснювати преміювання сільського голови керуючись Положенням про преміювання працівників сільської ради, відповідно до особистого вкладу у загальні результати роботи .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь