Космацька громада
Івано-Франківська область, Косівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня для представників об’єднаних територіальних громад розпочався дводенний тренінг з питань розробки основних принципів просторового планування в ОТГ.

Дата: 02.06.2017 13:12
Кількість переглядів: 1409

1 червня для представників об’єднаних територіальних громад та публічних службовців обласної та районних державних адміністрацій розпочався дводенний тренінг з питань розробки основних принципів просторового планування в ОТГ. Захід організований Івано-Франківським центром розвитку місцевого самоврядування.

В даному заході взяли участь представники Космацької ОТГ Дмитро Палійчук - Начальник земельного відділу Космацької ОТГ та Василь Матійчук - Заступнико голови Космацької ОТГ.

Заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський високо оцінив ініціативу ІФ ЦРМС провести даний захід. На його переконання, це хороша нагода для представників ОТГ та державних службовців  поспілкуватися, озвучити найбільш нагальні проблеми, а також обговорити шляхи їх вирішення.

Директор ІФ центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Панасюк зазначив, що просторове планування нині є одним із невід’ємних атрибутів управлінської діяльності. Саме завдяки сучасним планам і програмам можливе ефективне використання ресурсів усіх видів і рівнів, забезпечення якості середовища проживання, збереження культурної спадщини, задоволення потреб громади тощо.

Загалом на семінарі було розглянуто цілий комплекс питань. Зокрема, начальник управління містобудування та архітектури ОДА Микола Дорошенко розповів присутнім про містобудівну документацію, представник головного управління Держгеокадастру в області Володимир Андрушків  про порядок державної реєстрації земельних ділянок як складової системи ДЗК.

Завідувач сектору з роботи із дозвільними документами державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області Павліна Бернадин акцентувала увагу на нових можливостях для ОТГ у контексті реформи у сфері архбудконтролю. Тетяна Криштоп, заступник директора державного підприємства «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД», розповіла про  законодавчу базу просторового планування в ОТГ.

Поряд з тим порушувались й питання з практичного досвіду просторового планування та створення містобудівного кадастру в ОТГ, законодавчих вимогах і практичного досвіду створення картографічної основи для здійснення просторового планування, управління територіями й створення містобудівного кадастру в ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь